top of page

sâm., 11 nov.

|

ZOOM

WORKSHOP VISARE LUCIDĂ

Pe masura ce inveti sa ai vise lucide vei invata si metode sa controlezi in mod activ actiunile din vis si in final sa controlezi mediul din cadrul visului.

WORKSHOP VISARE LUCIDĂ
WORKSHOP VISARE LUCIDĂ

Ora și locul

11 nov., 21:00 – 12 nov., 17:00

ZOOM

Despre eveniment

Te invit la o experiență extraordinară! 

În cadrul acestui workshop vei intra într-o metodologie specială care îți va oferi accesul la o nouă dimensiune. Astfel, vei putea învăța să devii conștient în cadrul viselor. 

Ce poți face într-un vis lucid?

Orice! Este adevărat că într-un vis lucid poți ajunge să ai orice experiență pe care ți-o dorești, fără nicio restricție, dar pentru asta ai nevoie de o practică constantă, pentru a putea ajunge să interacționezi în mod conștient cu visele tale.

Sunt foarte bine cunoscute cazuri de sportivi care își continuă antrenamentele în vis sau de muzicieni care își perfecționează tehnica în vis, ba chiar există programe care te ajută să slăbești cu ajutorul visării lucide. Tot ceea ce faci într-un vis lucid impactează viața în stare de veghe așadar, o meditație efectuată în acest fel sau o vindecare vor avea efecte mult mai profunde și mult mai rapide decât dacă le-am face în stare de veghe. De altfel, una dintre cele mai cunoscute și răspândite tradiții spirituale de pe glob – buddhismul – include printre tehnicile sale ceva care se numește Yoga visării și este exact practica necesară dobândirii lucidității în vis și asta de aproximativ o mie de ani.

Cum ajungem să avem vise lucide?

Există multe ”metode” de a deveni lucizi în vis, însă este nevoie să parcurgem câțiva pași pentru a ajunge să testăm aceste tehnici, ca să o alegem pe cea care ni se potrivește cel mai bine. Primul pas este întotdeauna să îți amintești visele. Pentru cei care deja o fac, desigur că se poate trece peste acest pas. Pentru cei care nu reușesc întotdeauna și cu greu își amintesc visele, există destul de multe tehnici care te pot ajuta să ai un succes mult mai mare decât până acum.

Este extrem de important să realizezi că visarea lucidă nu este ceva ce doar ”cei aleși” pot practica, este pur și simplu una dintre capacitățile native pe care le avem cu toții. Este ceva care a stat departe de noi din cauza lipsei de informații sau a lipsei de motivație pentru a încerca așa ceva.

Vă veți bucura de relaxare fizică și mentală, veți elibera temeri, anxietăți și credințe limitative și veți beneficia de vindecare fizică și emoțională.

După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a accesa stări extinse de conștiință pe cont propriu, fără a fi nevoie de suportul frecvențelor Hemi-Sync®.

Veți descoperi într-un mod progresiv, prin 8 exerciții audio ghidate, 2 sesiuni de aplicații practice, multe „instrumente ale conștiinței” - versatile și practice - de folos în viața de zi cu zi, discuții și interacțiuni de grup, cum să vă activați potențialul și să accesați resurse nebănuite.

Workshopul se desfășoară pe platforma Zoom. Pentru transmiterea în flux a exercițiilor este necesară o conexiune la internet fiabilă cu o viteză minimă recomandată de 5 Mbps. Testați-vă viteza internetului aici: https://www.speedtest.net/

Veți avea nevoie de căști stereo și un computer desktop sau laptop (cu cameră video și microfon) pentru cea mai bună experiență audio. Este posibil ca utilizarea telefoanelor sau a iPad-urilor să nu permită recepția stereo și nu este recomandată.

Durata: aproximativ 8½ ore în fiecare zi (include prânzul și pauzele).

Veți practica și pe timpul nopții.

Locurile sunt limitate la 12 participanți pentru a asigura experiența optimă.

Pentru solicitarea Formularului de înscriere și informații:

Adrian Turcu: tel: 0752-466792 ady_rar@yahoo.com

Distribuie evenimentul

bottom of page