top of page

sâm., 28 oct.

|

ZOOM

WORKSHOP EXCURSIE- ONLINE

Acesta este un program introductiv intensiv de 2 zile pentru oricine este interesat de experiența Hemi-Sync. Este un workshop acreditat de Monroe Institute și permite participanților accesul online prin intermediul platformei Zoom.

WORKSHOP EXCURSIE- ONLINE
WORKSHOP EXCURSIE- ONLINE

Ora și locul

28 oct. 2023, 10:00 – 29 oct. 2028, 16:00

ZOOM

Despre eveniment

Ce vom face?

Învățăm să ne relaxăm și să lăsăm frecvențele să producă sincronizarea celor două emisfere cerebrale, cheia realizării tuturor performanțelor umane.

Workshopul Excursie este o 𝗳𝗮𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮̆ călătorie în realităţile interioare în care veţi experimenta stări de 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁̧𝗶𝗲𝗽𝗿𝗼𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮̆, vă veți 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶𝘁̧𝗶𝗮, veţi învăţa să accesaţi 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗶 pentru a deveni mult mai eficienţi în tot ceea ce întreprindeți.

Veți accesa și menține cu ușurință stări extinse de conștiință, numite de Robert Monroe „Focus 10” și „Focus 12.”

Workshopul oferă de asemenea participanților oportunități pentru a-și cunoaște și înțelege mai bine Sinele Total și să-și realizeze mai mult din propriul potențial.

Vă veți bucura de relaxare fizică și mentală, veți elibera temeri, anxietăți și credințe limitative și veți beneficia de vindecare fizică și emoțională.

După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a accesa stări extinse de conștiință pe cont propriu, fără a fi nevoie de suportul frecvențelor Hemi-Sync®.

Veți descoperi într-un mod progresiv, prin 8 exerciții audio ghidate, 2 sesiuni de aplicații practice, multe „instrumente ale conștiinței” - versatile și practice - de folos în viața de zi cu zi, discuții și interacțiuni de grup, cum să vă activați potențialul și să accesați resurse nebănuite.

Workshopul se desfășoară pe platforma Zoom. Pentru transmiterea în flux a exercițiilor este necesară o conexiune la internet fiabilă cu o viteză minimă recomandată de 5 Mbps. Testați-vă viteza internetului aici: https://www.speedtest.net/

Veți avea nevoie de căști stereo și un computer desktop sau laptop (cu cameră video și microfon) pentru cea mai bună experiență audio. Este posibil ca utilizarea telefoanelor sau a iPad-urilor să nu permită recepția stereo și nu este recomandată.

Durata: aproximativ 8½ ore în fiecare zi (include prânzul și pauzele).

Locurile sunt limitate la 12 participanți pentru a asigura experiența optimă.

Pentru solicitarea Formularului de înscriere și informații:

Adrian Turcu: tel: 0752-466792 ady_rar@yahoo.com

Distribuie evenimentul

bottom of page