top of page

sâm., 04 nov.

|

Galați

WORKSHOP EXCURSIE AVANSATA

Seria de Workshopuri “Excursie avansată”, a fost concepută pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră. Workshop-ul “Excursie avansata” – Modulul 1: “Dezvoltare personala”, vă oferă o serie de exerciții prin care veți învăța să creați și să folosiți instrum

WORKSHOP EXCURSIE AVANSATA
WORKSHOP EXCURSIE AVANSATA

Ora și locul

04 nov., 09:00 – 05 nov., 17:00

Galați, Strada Nicolae Bălcescu 10, Galați 827100, România

Despre eveniment

Workshop-ul “Excursie avansata” – Modulul 1: “Dezvoltare personala”, vă oferă o serie de exerciții prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente mentale si energetice care vor facilita inceputul transformarii voastre in maeștri ai propriei vieți.

Conceptul de “libertate” al lui Robert Monroe, fondatorul Institutului Monroe, se referă la abilitatea de a deveni stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne țin captivi într-o realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne conferă putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitate de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială. Prin recâștigarea libertății, ne reamintim că suntem mai mult decat corpul fizic… iar această etapă este începutul procesului de reîntregire, astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Atingerea acestei stării de conştiinţă extinsă, Focus 11, este posibilă datorită tehnologiei audio dezvoltată de Institutul Monroe, cunoscută sub numele de Hemi - Sync ® , prescurtare ce vine de la Hemispheric Synchronization - Sincronizarea Emisferelor.

Acest produs de neurotehnologie, facilitează echilibrarea celor două emisfere cerebrale și atingerea unei stări de unitate totală a creierului în care cele două emisfere lucrează împreună în armonie şi sincronizare. Starea de sincronizare a creierului creează condiţia optimă pentru îmbunătăţirea performanţelor umane şi facilitează producerea, aşa numitelor, experienţe de vârf.

Informații suplimentare și înscriere:

Trainer MI, Adrian Turcu

Email: ady_rar@yahoo.com

Tel: 0752466792

Distribuie evenimentul

bottom of page