top of page

vin., 23 oct.

|

Formenerg

Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională

Acest eveniment este amânat pănă când condițiile ne vor permite să ne întâlnim fizic în sala de seminar. Vă rugăm să vă înregistrați doar câte o persoană pe rând! Dacă vreți să mai înscrieți pe cineva, mai faceți o intrare cu numele și detaliile persoanei respective. Mulțumim.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională
Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională

Ora și locul

23 oct. 2020, 10:00 CEST – 25 oct. 2020, 18:00 CET

Formenerg, Bulevardul Gheorghe Șincai 3, București, Romania

Despre eveniment

  

Până acum știința și medicina credeau că genele controlează ceea ce se întâmplă în corpurile noastre. Darwin a stabilit acest lucru în „Originea speciilor” din secolul al XIX-lea. În zilele noastre oamenii de știință au uitat că aceasta a fost propusă ca o ipoteză. Astfel am devenit victimele ADN-ului nostru. Dar, în conformitate cu lucrările Dr. Bruce Lipton și alții/si nu numai, știm acum că mediul este de fapt cel care poate modifica expresia genelor și poate astfel, controla soarta celulelor, influența mișcarea celulelor, controla supraviețuirea celulelor sau poate chiar condamna o celulă la moarte. Un organism este direct legat de percepția sa asupra mediului. În termeni simpli, caracterul vieții noastre se bazează pe modul în care o percepem. 

Noi dovezi științifice ne spun că percepția asupra mediului, gândurile și sentimentele noastre – sunt de fapt cele care contează cel mai mult. Nimic din ceea ce experimentăm nu “scapă” de la a fi imprimat în celulele noastre. Ceea ce numim în mod obișnuit (ca fiind) „Memorie celulară” reprezintă câmpul energetic colectiv generat de aceste amintiri celulare individuale. Opereaza din culisele minții noastre subconștiente. În memoria celulară sunt stocate toate tiparele conștiente și inconștiente ale comportamentelor. Tiparele neproductive ne afectează capacitatea de a ne simți bine, fericiți, sănătoși, de a ne atinge obiectivele și de a ne îndeplini destinul. 

În 1991, un neurocardiolog, Andrew Armor, a descoperit că inima umană este cel mai puternic organ din corpul nostru care are un creier propriu, format din 40, 000 de neuroni și care intermediază informațiile provenite din mediul înconjurător. Cercetările științifice au stabilit că ritmurile puternice ale inimii sănătoase creează semnale care aduc toate sistemele corpului și funcționarea creierului în sincronicitate, făcându-ne sănătoși din punct de vedere emoțional, spiritual și fizic. Fiind conștienți de percepția asupra mediului nostru, ne putem influența memoria celulară și conștientiza puterea inimii. Făcând acest lucru, ne putem îmbunătăți sănătatea și putem preveni eventualele dezechilibre fiziologice și emoționale viitoare. Pentru practicienii care sunt interesați de conexiunea minte-corp, acesta poate fi un instrument puternic de îmbunătățire a sănătății clienților lor la un nivel mult mai profund.

Vindecarea transgenerațională este o combinație între procesul psihoterapeutic, lucrul cu energia și lucrul cu sufletul și s-a dovedit că ameliorează multe dificultăți și provocări. Conceptul se bazează pe înțelegerea faptului că, așa cum un suflet individual călătorește prin dimensiunea pământului acumulând experiență, învățând și crescând, tot la fel există si o conștiință colectivă sau un „suflet al familiei” care funcționează ca o entitate și parcurge propria călătorie. Cum anume afectează această călătorie a sufletului familiei propria experiență personală este aspectul pe care ne vom concentra în acest seminar. O mare parte din emoțiile și modelele de viață perturbatoare pe care le experimentăm provin provin mai degrabă de la sistemul nostru familial decât exclusiv din experiența personală directă.

De exemplu, o povară grea de vinovăție, durere și traume care este purtată de întregul Suflet al familiei și este transmisă de la o generație la alta, atunci când problemele respective nu au fost tratate și rezolvate de către persoanele în cauză. Mai mult, problemele complexe ale loialității ascunse față de greșelile făcute de strămoșii noștri sau față de greselile făcute către ei, ne pot determina să ne agățăm de experiențe de durere și traume care, de fapt, nu ne aparțin sub nici o formă.

În acest seminar vom folosi o varietate de metode precum imaginația activă, hipnoza, constelațiile și psihodrama.

Bilete

  • Tichet

    210,00 EUR
    Vânzare încheiată

Total

0,00 EUR

Distribuie evenimentul

bottom of page