top of page

sâm., 06 nov.

|

Webinar

Introducere Online la Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională

Vă rugăm să vă înregistrați doar câte o persoană pe rând! Dacă vreți să mai înscrieți pe cineva, mai faceți o intrare cu numele și detaliile persoanei respective. Mulțumim.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Introducere Online la Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională
Introducere Online la Memoria Celulară și Vindecarea Transgenerațională

Ora și locul

06 nov. 2021, 10:00 CET – 07 nov. 2021, 18:00 CET

Webinar

Despre eveniment

 Am extins la 5 zile lucrul pe tema vastă a Memoriei celulare și Vindecării Transgeneraționale și am conceput seminarul în două părți, astfel: prima - online și a doua - în persoană, în București 27-28-29 mai 2022.  Vezi aici evenimentul. 

Această primă parte online este reprezentată de seminarul 

                                                           Transpersonal și Psiho-neuro-imunologie

Psiho-neuro-imunologia este o știință relativ nouă care explorează tulburările psihosomatice cauzate de starea noastră emoțională.

Pe baza ipotezelor teoretice ale Psihologiei Transpersonale, care încorporează Analiza Tranzacțională și Arhetipurile Jungiene, vorbim despre părțile corpului ca o reflectare a sub-personalităților noastre , explorăm relația noastră cu mintea, trupul și sufletul nostru.

Experimentăm corpul nostru pe nivele emoționale, fizice si spirituale, explorăm zonele corpului nostru în care stocăm emoțiile noastre profunde și putem să comunicăm intre sub personalitățile fizice si ego-ul nostru conștient.

Ne-am separat și ne-am despărțit mintea de corpul nostru, pentru a evita anxietatea. Ne-am despărțit de corpul nostru și am pierdut orice relație cu el.

 În mod inconștient, stocăm stresurile și anxietățile în corpul nostru, pentru a evita existența acestora, blocând fluxurile energetice în corpul nostru, creând blocaje energetice și dezvoltăm boli care nu există în cea mai mare parte în lumea naturală. 

Cred că noi creăm fiecare așa numită "boală" în corpul nostru. Corpul, ca orice altceva în viață, este o oglindă a gândurilor și credințelor noastre interioare. Corpul ne vorbește mereu, dacă ne luăm răgazul să-l ascultăm. Fiecare celulă din corpul tău răspunde la fiecare gând pe care îl gândești și la fiecare cuvânt pe care îl spui. (Louise L. Hay 1984)

La acest curs informativ, practic și experimental învățam cum să ne folosim mintea pentru a ne controla mai bine corpul. Învățăm metode pentru a ne susține pe noi înșine și pe alții să ne creștem sănătatea fizică și emoțională. De asemenea profesioniștii pot să-și sprijine clienții să realizeze o integrare holistică între minte și corp și să dobândească o înțelegere mai profundă cu privire la propria lor responsabilitate pentru sănătate.

Tehnicile utilizate includ art terapia, psihodrama, hipnodrama, imageria ghidată, mișcare și muzică. Demonstrații live ale sesiunilor de terapie. Seminarul a fost deja oferit de Jure in 68 de țări din toată lumea.

Tickets

Preț

Cantitate

Total

  • Tichet

    720,00 RON

    720,00 RON

    0

    0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page