top of page

sâm., 14 oct.

|

Galați

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

Participând la acest workshop veți reuși să vă transformați din punct de vedere energetic, veți învăța să generați structuri și forme energetice pe care să le folosiți în diferite scopuri. Veți învăța și vă veți întoarce acasă cu instrumente energetice și mentale puternice.

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI
EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

Ora și locul

14 oct., 10:00 EEST – 15 oct., 17:00 EEST

Galați, Strada Nicolae Bălcescu 10, Galați 827100, România

Despre eveniment

MODUL II-  EXPLORAREA CONSTIINTEI

Veți experimenta relaxarea fizică profundă și starea de calm mental în timp veți călători dincolo de lumea simțurilor fizice, în stări extinse de conștiință, pentru a vă cunoaște și a înțelege mai bine Totalitatea din care faceti parte.

Veti accesa doua Nivele Focus: 10 si 12, ce vă va permite sa va  echilibrati si sa vă conectati la Sinele Superior reusind astfel sa a accesa resursele interioare neexploatate.

Focus 10

Veți accesa starea Focus 10, starea “ Minte trează – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului. Această stare Focus 10 va permite derularea unor exerciții puternice de vindecare, acolo unde mintea și sufletul sunt într-o stare optimă de echilibru.

Vom audia 5 exerciții care vor permite călătoria în zone profunde de conștiință extisă.

Focus 12

Accesul la acest Focus 12, ne va permite să ne distanțăm din ce în ce mai mult de percepțiile corpului fizic. Vom atinge stări de conștiință extinsă care ne va apropia de înțelepciunea Eu-lui Total. Astfel, vom putea să intrăm în relație profundă cu Ghizii noștri și cu înțelegerea Marelui Plan care ne va permite să înțelegem care este Scopul nostru în această viață. Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi integrate într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Participând la acest workshop veți reuși să vă transformați din punct de vedere energetic, veți învăța să generați structuri și forme energetice pe care să le folosiți în diferite scopuri.

Veți învăța și vă veți întoarce acasă cu instrumente energetice și mentale puternice și eficiente pe care le puteți utiliza: - pentru a atinge oricând doriți o stare de claritate mentală superioară pentru a vă rezolva problemele curente; - pentru a avea acces la intuiția clară;  - reducerea stresul și eliminarea problemelor de somn; - pentru a vă dezvolta o practică eficientă de meditație la domiciliu, chiar dacă nu ați reușit să faceți aceasta până acum de unii singuri; - pentru a vă cunoaște mai bine Sinele Total și să stabiliți o legătură durabilă cu acesta.   După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a accesa aceste stări puternice de conștiință pe cont propriu - fără a fi nevoie să ascultați frecvențele Hemi-Sync® - pentru a continua să manifestați tot mai mult din întregul potențial al vostru și pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi.   Care sunt obiectivele Workshopului Explorarea Conștiinței?

  • De a experimenta în mod direct și de a susține, prin meditațiile Hemi-Sync®, stările extinse de conștiință care, în mod obișnuit, v-ar lua ani întregi de formare și practică susținută;
  • De a învăța instrumentele care vă ajută să accesați aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suportul frecvențelor Hemi-Sync®;
  • De a percepe și a lucra direct cu sistemele de energie mai înalte;
  • De a învăța să utilizați resursele interioare imense neexploatate anterior;
  • Să învățați să vă accesați și vă creșteți intuiția pentru a lua cele mai bune decizii în viața dvs.;
  • De a elimina temerile inconştiente şi revendicarea puterii personale care a fost blocată de aceste temeri;
  • Vindecarea pe mai multe nivele, inclusiv cea fizică și emoţională;
  • Creşterea puterii personale;
  • Insighturi privind problemele importante din viaţa personală;
  • Dezvoltarea unei comunicării eficiente cu Ghizii și cu SineleTotal și o mai bună înțelegere a Realității extinse a Lumilor non-fizice.

Toate aceste beneficii vin fără niciun fel de dogmă. Nu există nici un fel de ideologie sau dogmă religioasă sau de orice altă natură implicată și nu există nici un fel de guru sau profesor, deoarece ceea ce contează cu adevărat din perspectiva Institutului este cunoașterea directă dobândită prin experiență personală.

De ce este unic ceea ce vă oferă acest workshop?  Deoarece prin utilizarea tehnologiei Hemi-Sync® se realizează sincronizarea celor două emisfere cerebrale, care produce starea de coerență superioară a creierului. Starea de coerență superioară a creierului este cheia pentru realizarea tuturor performanțelor umane, fie că este vorba de performanțe intelectuale, fizice sau spirituale și, ceea ce este esențial, starea de sincronizare a creierul  este „poarta”  de acces în nivelele subtile ale realității extinse. La fel, se activează centrul energetic al inimii care lucrează la unison cu un creier aflat în starea de coerență superioară.

Distribuie evenimentul

bottom of page