top of page

Hemi-Sync  Hipnoza  Autohipnoza 

Psihoterapie Transpersonala Online

Ai posibilitatea acum sa te bucuri de ședințe de Psihoterapie Transpersonale din confortul casei tale. Oriunde te-ai afla, vei primi suport în momentele dificile ale vieții tale. Avantajele acestui sistem de psihoterapie, integrat în peste 15  ani de experiență ai terapeutului, completate și de experiență ca trainer al Institutului Monroe, vor oferi un real suport clienților care vor beneficia de aceste instrumente. Adaptarea Metodologiei Institutului Monroe la nevoile participanților, oferă suport individual in practica experientiala. Acesta este un avantaj real care permite experimentarea directa a realitatilor lumilor Non-Fizice și Sistemelor de Energie Universale. Conectarea cu Ghizii interiori va asigura un suport permanent și o asistenta în parcursul către dezvoltarea interioară. Exercitiile audio integrate în ședințele de psihoterapie pot fi utilizate oricând de către participant, reușind astfel sa isi asigure o întreținere a stării de armonie interioară evitând astfel recaderile. 
 

WORKSHOP ONLINE

𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽𝘂𝗹 „Ε𝘅𝗰𝘂𝗿𝘀𝗶𝗲” 𝗮𝗹 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝗼𝗻𝗿𝗼𝗲 – o călătorie în lumile interioare – este un 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃 𝗱𝗲 𝟮 𝘇𝗶𝗹𝗲, care vă oferă posibilitatea de a intra într-un proces de autodescoperire și transformare personală semnificativă prin explorarea profunzimilor conștiinței umane.
Acest proces este susținut de utilizarea frecvențelor 𝗛𝗲𝗺𝗶-𝗦𝘆𝗻𝗰®, o tehnologie audio care este folosită în mod eficient și în siguranță de peste 40 ani. 
𝗩𝗲𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘃𝗮̆𝘁̦𝗮 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗶 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀̦𝘁𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗲𝗶 - 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝘁𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲 - 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮̆ vor 𝗮𝗷𝘂𝘁a 𝘀𝗮̆ 𝘃𝗮̆ 𝗶̂𝗺𝗯𝘂𝗻𝗮̆𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝘁̦𝗶 𝘃𝗶𝗮𝘁̦𝗮 𝗱𝗲 𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝘇𝗶.
Frecvențele vor produce 𝘀𝗶𝗻𝗰𝗿𝗼𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗲𝗺𝗶𝘀𝗳𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗯𝗿𝗮𝗹𝗲, cheia realizării tuturor performanțelor umane fie că este vorba de performanțe intelectuale, artistice, fizice sau spirituale. 
Este o 𝗳𝗮𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮̆ 𝗰𝗮̆𝗹𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲 în realităţile interioare în care veţi experimenta stări de 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁̧𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮̆, vă veți 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶𝘁̧𝗶𝗮, veţi învăţa să accesaţi 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗶 pentru a deveni mult mai eficienţi în tot ceea ce întreprindeți.
Veți accesa și menține cu ușurință stări de conștiință extinsă, numite de Robert Monroe stări Focus: 𝗙𝗼𝗰𝘂𝘀 𝟭𝟬 - „𝗠𝗶𝗻𝘁𝗲𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮̆ / 𝗖𝗼𝗿𝗽𝘂𝗹 𝗮𝗱𝗼𝗿𝗺𝗶𝘁” (o minte alertă și corpul într-o relaxare profundă) și Focus 12 - „𝗦𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀̦𝘁𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝘀𝗮̆".
Workshopul vă oferă oportunități pentru a vă cunoaște și înțeleage mai bine 𝗦𝗶𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹.
𝗩𝗲𝘁̦𝗶 𝗲𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝘁𝗲𝗺𝗲𝗿𝗶, 𝗮𝗻𝘅𝗶𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝘀̦𝗶 𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̦𝗲 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 și veți beneficia de 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗶𝘇𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗲𝗺𝗼𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆, vă veți spori creativitatea și capacitatea de a găsi soluții pentru problemele cu care vă confruntați.
Veți învăța metode de a ajunge rapid la o stare de echilibru emoțional, mental și fizic.
După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a accesa stări de conștiință extinsă pe cont propriu, fără a fi nevoie de suportul frecvențelor Hemi-Sync®.
Veți experimenta toate acestea progresiv, prin 𝟴 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁̦𝗶𝗶 𝗮𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗴𝗵𝗶𝗱𝗮𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝟮 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲, într-un mediu confortabil, împreună cu explicații, discuții - o interacțiune plăcută cu întregul grup.
Workshopul se desfășoară pe platforma Zoom. Pentru transmiterea în flux a exercițiilor este necesară o conexiune la internet fiabilă, cu o viteză minimă recomandată de 5 Mbps. Testați-vă viteza internetului aici: https://www.speedtest.net/ 
Veți avea nevoie de căști stereo și un computer desktop sau laptop (cu cameră video și microfon). Telefoanele sau a iPad-urile nu permit recepția stereo pe platforma Zoom.
𝗗𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮: 𝗮𝗽𝗿𝗼𝘅𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃 𝟴 𝗼𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘇𝗶 (𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗮̂𝗻𝘇𝘂𝗹 𝘀̦𝗶 𝗽𝗮𝘂𝘇𝗲𝗹𝗲).

𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶ta𝗿𝗲𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁̦𝗶𝗶:
Adrian Turcu: tel: 0752-466792 ady_rar@yahoo.com

WORKSHOPURI IN FORMAT FIZIC

Intr-un spațiu confortabil, vei putea sa participi la  10 workshopuri prezentate în cadrul acestui site.

240878061_4198014333651496_3840937363845437356_n.jpeg
bottom of page